Auto inkoop Waaxens

Wij kopen uw auto in de buurt van Waaxens

Wilt u van uw auto af en is hij het niet meer waard om te verkopen, dan kopen wij graag uw auto. Wij kopen sloopauto’s op in de buurt van Waaxens. U kunt bij ons langskomen, of wij halen de auto bij u op.

Uw oude auto levert geld op

Als uw auto het heeft begeven kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zijn van maandag tot en met zondag bereikbaar. U krijgt één van onze vakkundige collega’s aan de telefoon, waarmee u een aantal zaken over uw sloopauto doorneemt. Naar aanleiding hiervan zal hij een bod op uw auto uitbrengen. Dit bod kunt u afwijzen of aannemen.

Neemt u het bod aan, dan kopen wij binnen 3 uur uw auto en komen wij deze ophalen op de afgesproken plek. Daar ontvangt u ook direct contant geld en het RDW vrijwaringsbewijs. Naast direct contact bieden wij de mogelijkheid om een contactformulier in te vullen op onze website. In dit formulier vult u uw kentekennummer, naam, telefoonnummer en e-mailadres in. Zodra wij dit contactformulier hebben ontvangen, nemen wij binnen 10 minuten contact met ons op. Aan de telefoon neemt u een aantal vragen met onze collega door, waarna een taxatie wordt gedaan.

Gaat u akkoord, dan kopen wij binnen 3 uur uw auto. Op locatie ontvangt u van ons het contante geld en de vrijwaring van de RDW.

Auto onderdelen in Waaxens nodig?

Bent u op zoek naar auto onderdelen in Waaxens? Dan bent u bij onze autosloper aan het goede adres! Ons aanbod bestaat uit nieuwe auto onderdelen, gebruikte auto onderdelen en sloopauto onderdelen. U kunt geheel kosteloos een offerte aanvragen door het contactformulier in te vullen!